Bekijk ook dit product eens

Tafellamp Portland Lifa Living

Product bekijken
Bekijk ons assortiment

Kilim Vloerkleden - Zwart Wit

v.a. € 80,01 incl. btw

Omschrijving

Kilim Vloerkleden

Wil je je interieur eens op een andere manier vormgeven en ben je op zoek naar een echte eyecatcher in de woonkamer? Een mooi vloerkleed zorgt voor een compleet andere uitstraling van de woning en geeft een fijne sfeer aan je huis.

Mooi design
Een kilim vloerkleed is gebaseerd op de traditionele Oosterse wijze van kleden maken. Het zijn handgeweven dunne vloerkleden die geen pool hebben. De kleden zijn rond de drie millimeter dik en zijn gemakkelijk en goed te onderhouden.

Gemakkelijk
Een groot voordeel van kilim vloerkleden is dat ze een zomerse/frisse look hebben met een prachtige natuurlijke uitstraling door het katoen. Ze zijn dun en licht van gewicht waardoor je ze gemakkelijk kan oprollen en opbergen. Je kunt ervoor kiezen om in de zomermaanden een kilim vloerkleed te plaatsen in je woonkamer of onder je eetkamertafel en deze vervolgens met de koudere maanden weer op te rollen en te vervangen door een ander vloerkleed.

Materiaal en onderhoud
Katoen is een natuurlijk materiaal en ontzettend sterk, de kleurweergave op katoen is niet te evenaren in een ander materiaal. Het onderhoud is zeer eenvoudig, de vloerkleden zijn gemakkelijk te reinigen met lauw water.

Highlights

  • Gemaakt van katoen
  • Gemakkelijk in onderhoud en gebruik
  • Verschillende maten en kleuren/patronen
  • Natuurlijke uitstraling
  • Prachtige kleurweergave

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies voor een betere winkelervaring. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.