Bekijk ook dit product eens

Bijzettafel Viggo set 3 Lifa Living

Product bekijken
Bekijk ons assortiment

Lifa Living Tafellamp Austin

€ 49,95 incl. btw
EAN: 8715342025520

VLT.LI.0100.018.XX

Omschrijving

Lifa Living Tafellamp Austin

De trend van nu en zeer sfeervol in elke ruimte! Met deze fraai gevormde glazen stolp lamp creëer je een heerlijk warme sfeer in huis. Zet 'm op de salontafel, bijzettafel, in de vensterbank of op de keukentafel voor een mooi extra lichtpunt in huis.

Met een kooldraadlampje of sfeer peertje (max 25W) komt het licht uit de stolp prachtig tot zijn recht (geen peertje meegeleverd). De stolp staat op een massieve vuren voet met uitgefreesde sleuf waar hij mooi in past. De voet heeft een ‘white wash’ behandeling waarbij de houtnerf nog zichtbaar is. De staander op de voet voor het peertje (normale fitting) is van staal en geelkoper van kleur (7 cm hoog) Onder de voet zorgt een dun zwart dempend schuimrubber matje voor grip op gladde oppervlakken en het vermijdt krassen op tafel. Het 1,5 meter lange zwarte snoer met schakelaar halverwege komt aan de zijkant van de houten voet binnen. Onmisbaar in huis tijdens de donkere maanden!

Highlights:

  • Creëer een heerlijk warme sfeer in huis met deze 25cm hoge glazen stolp lamp
  • Past in elk interieur en staat prachtig op elke tafel
  • Massieve vuren white wash voet met geelkoperen staander voor peertje
  • 220V, normale fitting (E27), max 25W, 1,5m lang zwart snoer
  • Stevige kartonnen verpakking voorkomt schade aan de glazen stolp

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies voor een betere winkelervaring. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.