€139.95
Deel

Tripod lamp Oslo groot

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
  • Tripod lamp Oslo groot
  • Tripod lamp Oslo groot
  • Tripod lamp Oslo groot
  • Tripod lamp Oslo groot
Voeg toe aan winkelwagen

Opties

€139.95

Info

SKU:8719743324282 ,UPC:

Info

SKU:
8719743324282
UPC:
8719743324282
MPN:
CE.1088

Highlights

Moderne staande lamp: deze vloerlamp zal niet alleen een elegante toevoeging zij…

Highlights

  • Moderne staande lamp: deze vloerlamp zal niet alleen een elegante toevoeging zijn aan jouw kamer, maar zal de kamer ook prachtig verlichten. De decoratieve lamp heeft 3 stevige poten en staat stabiel op de vloer.

  • Zwarte tripod vloerlamp: de industriële vloerlamp heeft een prachtige zwarte kleur. De lamp is verkrijgbaar in een grote en een kleinere versie. Prachtig als individu, maar ook in combinatie met elkaar!

  • Metalen driepoot vloerlamp: deze zwarte vloerlamp is gemaakt van stevig metaal. De lamp past goed in de woonkamer, de slaapkamer, de keuken of op kantoor. Door het simpele design past deze vloerlamp goed binnen verschillende typen interieur, denk aan: modern, industrieel of vintage.

Beschrijving

Moderne staande lamp: deze vloerlamp zal niet alleen een elegante toevoeging zijn aan jouw kamer, maar zal de kamer ook prachtig verlichten. De decoratieve lamp heeft 3 stevige poten en staat stabiel op de vloer. Zwarte tripod vloerlamp: de industriële vloerlamp heeft een prachtige zwarte kleur. De lamp is verkrijgbaar in een grote en een kleinere versie. Prachtig als individu, maar ook in combinatie met elkaar! Metalen driepoot vloerlamp: deze zwarte vloerlamp is gemaakt van stevig metaal. De lamp past goed in de woonkamer, de slaapkamer, de keuken of op kantoor. Door het simpele design past deze vloerlamp goed binnen verschillende typen interieur, denk aan: modern, industrieel of vintage. Ronde staande lamp: de vloerlamp heeft een uniek kooipatroon. De lamp is geschikt voor een E27-fitting. De lichtbron is bij deze lamp niet inbegrepen. De grote lamp heeft een afmeting van Ø 30 x 134 cm en de kleinere lamp heeft een afmeting van Ø 30 x 100 cm.Industriële decoratieve verlichting details: materiaal: metaal; afmetingen: Ø 30 x 134 cm; gewicht: 2.5kg; E27-fitting; lichtbron niet inbegrepen.

Klanten bekeken ook