€59.99
Deel

Plantenbak Violet - Zwart Set/2

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
  • Plantenbak Violet - Zwart Set/2
  • Plantenbak Violet - Zwart Set/2
  • Plantenbak Violet - Zwart Set/2
  • Plantenbak Violet - Zwart Set/2
Voeg toe aan winkelwagen

Opties

€59.99

Info

SKU:8720168440525 ,UPC:

Info

SKU:
8720168440525
UPC:
8720168440525
MPN:
CE.1837

Highlights

Moderne plantenbakken: deze stijlvolle plantenbakken set bestaat uit 2 individue…

Highlights

  • Moderne plantenbakken: deze stijlvolle plantenbakken set bestaat uit 2 individuele plantenbakken van verschillende formaten. De verschillende afmetingen van de plantenhouders creëren een speels effect. Perfect om jouw woonruimte nog gezelliger te maken!

  • Set van 2 plantenhouders: deze unieke plantenhouders zijn gemaakt van stevig metaal en hebben een industriële look. De plantenstandaard biedt ruimte voor 2 planten en is tevens verkrijgbaar in 2 verschillende varianten, namelijk: volledig zwart of goud met zwart.

  • Staande plantenbakken voor woonkamer, slaapkamer: de plantenhouders zijn de ideale woondecoratie en maken iedere woonruimte nog huiselijker. De set bestaat uit twee losse plantenbakken op een standaard met een diameter van 20.5 cm (groot) en 15 cm (klein).

Beschrijving

LIFA LIVING – Set van 2 plantenbakken Deze stijlvolle plantenbakken van LIFA LIVING zijn ideaal om jouw woonruimte nog gezelliger te maken. De set bestaat uit 2 individuele staande plantenbakken van verschillende formaten, wat zorgt voor een speels effect. De unieke plantenhouders zijn gemaakt van stevig metaal en hebben een industriële look. De plantenstandaard biedt ruimte voor 2 planten en is verkrijgbaar in 2 verschillende varianten, namelijk: volledig zwart of goud met zwart. De plantenhouders zijn de ideale woondecoratie en maken jouw woonkamer, slaapkamer of andere woonruimte nog huiselijker. Deze set bestaat uit twee losse plantenbakken op een standaard met een diameter van 20.5 cm (groot) en 15 cm (klein). Het plantenbakken setje is ook leuk om cadeau te doen! De bloempot houders kunnen ook gebruikt worden voor andere leuke items. Zet er leuke kunstitems of een champagnefles in, in plaats van planten. Een unieke manier om jouw items tentoon te stellen. Highlights: - Materiaal: metaal - Hoogte grote plantenbak: 76 cm - Hoogte kleine plantenbak: 55 cm - Diameter grote plantenbak: 20,5 cm - Diameter kleine plantenbak: 15 cm Over ons: LIFA LIVING staat voor een trendy, kwalitatieve maar vooral ook een betaalbare inrichting van je huis. Vanwege het doorslaande succes van de verkoop van tapijten, breidde LIFA LIVING haar assortiment snel uit met diverse lampen, bijzettafels, accessoires en nog veel meer. De producten van LIFA LIVING worden handgemaakt of semi-handgemaakt. De producten worden geproduceerd door zeer ervaren en gepassioneerde vakmensen die de artikelen in elk detail ontwerpen. Dit maakt elk product van LIFA LIVING uniek en exclusief.

Klanten bekeken ook