€59.95
Deel

Glazen Tafellamp Albuquerque

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
  • Glazen Tafellamp Albuquerque
  • Glazen Tafellamp Albuquerque
  • Glazen Tafellamp Albuquerque
Voeg toe aan winkelwagen

Opties

€59.95

Info

SKU:8719831797356 ,UPC:

Info

SKU:
8719831797356
UPC:
8719831797356
MPN:
CE.327

Highlights

Moderne tafellamp: deze stijlvolle tafellamp zal zorgen voor een warme en aangen…

Highlights

  • Moderne tafellamp: deze stijlvolle tafellamp zal zorgen voor een warme en aangename sfeer in je woonruimte. Zet deze industriële tafellamp op de salontafel, eettafel, bijzettafel of op je nachtkastje. De decoratieve verlichting zal niet alleen zorgen voor een extra lichtpunt, maar is ook nog eens een echte eyecatcher in de kamer!

  • Glazen nachtlamp: de moderne lichtstolp is bolvormig en heeft een simpel en strak design. De lamp staat prachtig in verschillende woonruimtes. De lamp is bijzonder veelzijdig. Gebruik het als een bureaulamp of als nachtlampje naast je bed. Werkelijk waar onmisbaar tijdens de donkere maanden!

  • Decoratieve tafellamp: Deze tafellamp is gemaakt van glas, cement, PVC en koper. De lamp is een luxe toevoeging aan elke woonruimte. De lamp heeft een prachtige vintage look. Deze unieke tafellamp is de ideale manier om je woonruimte nog sfeervoller te maken!

Beschrijving

Moderne tafellamp: deze stijlvolle tafellamp zal zorgen voor een warme en aangename sfeer in je woonruimte. Zet deze industriële tafellamp op de salontafel, eettafel, bijzettafel of op je nachtkastje. De decoratieve verlichting zal niet alleen zorgen voor een extra lichtpunt, maar is ook nog eens een echte eyecatcher in de kamer! Glazen nachtlamp: de moderne lichtstolp is bolvormig en heeft een simpel en strak design. De lamp staat prachtig in verschillende woonruimtes. De lamp is bijzonder veelzijdig. Gebruik het als een bureaulamp of als nachtlampje naast je bed. Werkelijk waar onmisbaar tijdens de donkere maanden! Decoratieve tafellamp: Deze tafellamp is gemaakt van glas. De lamp is een luxe toevoeging aan elke woonruimte. De lamp heeft een prachtige vintage look. Deze unieke tafellamp is de ideale manier om je woonruimte nog sfeervoller te maken! Industriële bureaulamp: de lamp kan dienen als handige bureaulamp. De glazenbol van deze bureaulamp heeft een doorsnede van 20 centimeter. Daarnaast is deze industriële lamp voorzien van een kabel van 1,5 meter. Ronde tafellamp details: doorsnede glazenbol: 20 cm; hoogte lamp incl. glazenbol: 22,5 cm; kabellengte: 1,5 cm; lamphouder E27-fitting; 25W voor een wolfraam gloeilamp en max. 9W voor een spaarlamp; ingangsspanning: 220-240 Vac, 50 Hz, Klasse II, IP20; gewicht: 842 gram.

Klanten bekeken ook