€122.95
Deel

Fluwelen poef Ruby Blauw

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Voeg toe aan winkelwagen

Opties

€122.95

Info

SKU:8719743324060 ,UPC:

Info

SKU:
8719743324060
UPC:
8719743324060
MPN:
CE.580

Highlights

Moderne fluwelen poef: deze stijlvolle poef zal een luxueuze toevoeging zijn aan…

Highlights

  • Moderne fluwelen poef: deze stijlvolle poef zal een luxueuze toevoeging zijn aan jouw kamer! Poefs zijn vandaag de dag enorm hip en maken de kamer extra gezellig. Dit poefje heeft een simpel design en komt in elk type interieur tot zijn recht.

  • Blauw en zwarte voetenbank: deze voetenbank heeft een prachtige opvallende blauwe kleur met een zwart onderstel. Het voetenbankje is verkrijgbaar in verschillende varianten, namelijk: volledig zwart en blauw met zwart.

  • Multifunctionele zitkruk: deze vintage poef kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Gebruik het als voetenbankje, plaats er een dienblad op en gebruik het als bijzettafel of als extra zitplek voor je gasten.

Beschrijving

Moderne fluwelen poef: deze stijlvolle poef zal een luxueuze toevoeging zijn aan jouw kamer! Poefs zijn vandaag de dag enorm hip en maken de kamer extra gezellig. Dit poefje heeft een simpel design en komt in elk type interieur tot zijn recht. Blauw en zwarte voetenbank: deze voetenbank heeft een prachtige opvallende blauwe kleur met een zwart onderstel. Het voetenbankje is verkrijgbaar in verschillende varianten, namelijk: volledig zwart en blauw met zwart. Multifunctionele zitpoef: deze vintage poef kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Gebruik het als voetenbankje, plaats er een dienblad op en gebruik het als bijzettafel of als extra zitplek voor je gasten. Velvet poef: de ronde poef heeft een prachtige fluwelen zitting en een stevige metalen onderstel. De afmetingen van deze vintage poef zijn Ø55 x 35(h) cm.

Klanten bekeken ook