De Lifa Living webshop is live!

De Lifa Living webshop is live!

Gepubliceerd door Lifa Living on 21st Dec 2020

Een eigen webshop

Allereerst willen we je graag meenemen in ons mooie merk: Lifa Living. Wat begon als een bescheiden idee, is uitgegroeid tot een merk dat niet meer weg te denken is uit de prachtige online wereld van interieur. Om ons hechte klantenbestand nog beter te kunnen bedienen, hebben we vanaf nu ook een eigen online shop. Dus, interieurlovers, eat your heart out!

Onze producten

De hipste meubels, interieur items en decoratie; daarvoor ben je bij Lifa Living op het juiste adres. Wij volgen trends op de voet en zijn constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in interieurland. Elk item van Lifa Living is een ware toevoeging aan jouw interieur. Hoe je onze producten herkent? Aan hun moderne, industriële of luxe uitstraling, waar een tijdloos ontwerp steevast de boventoon voert.


Niet thuiskomen maar zijn met Lifa Living

In een tijd waarin we gedwongen worden thuis te blijven - en ons huis ons kantoor, sportschool en zelfs ons restaurant wordt - begrijpen we hoe belangrijk het is om niet meer thuis te komen, maar te zíjn in een inrichting waar je blij van wordt.

Liefde voor mens en interieur

Bij Lifa Living houden we net zo veel van mensen als van interieur. Daarom hechten wij zo veel waarde aan items die zowel uniek als toegankelijk zijn. Betaalbare items die van jouw huis een fijne, warme plek te maken. Een plek waar je graag komt. En, voor ieder wat wils, want ons toegewijde design team probeert met elk interieur rekening te houden. Daarom wordt er ontworpen richting drie stijlen: IndustrialModern en Luxury.

Check onze webshop

Bij Lifa Living wordt alles ontworpen met hetzelfde oog voor detail. Waar je ook voor wilt gaan; een stoere industriële keuken, een warme luxe slaapkamer of een woonkamer met een moderne Scandinavische touch. Is jouw huis dus toe aan een nieuwe look? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop. Omdat jouw thuis niet alleen een plek is, maar een gevoel.