De 3 Lifa Living-stijlen waar je verliefd op zult worden in 2021

De 3 Lifa Living-stijlen waar je verliefd op zult worden in 2021

Gepubliceerd door Lifa Living on 30th Dec 2020

3 stijlen ontworpen om aan de behoeften van elk interieur te voldoen

We nemen je graag mee in ons merk Lifa Living. Dit begint eigenlijk direct bij de stijlen waarin wij het merk Lifa Living hebben onderverdeeld. Kort gezegd hebben we het dan over de stijlen Industrial, Modern en Luxury. 
Hier op kantoor hebben we het eigenlijk nergens anders meer over! Dus vertellen we je graag meer!

kledingrek-montpellier-sfeer.jpg

Stijl 1 van Lifa Living: Industrial

Bij Industrial ligt de focus op stoere metalen, hout elementen met een beetje beton look en bakstenen muren. Om je een gevoel hierbij te geven; producten die onder deze stijl vallen zou je zo in een loods kunnen terugvinden. We richten ons binnen Industrial weer op een donkere ruige variant en een lichtere strakke variant. Bij de ruige stijl vind je producten die volledig bestaan uit metaal terug en producten met dikke metalen buizen zoals bijvoorbeeld het stoere Kledingrek Montpellier. Bij de lichtere coole variant vind je bijvoorbeeld de Plantentafel Nantes terug; een stoer ontwerp maar met strakke, industriële lijnen.

Kleurenpalet: zwart, grijs en hout tinten.

Stijl 2 van Lifa Living: Modern

Onze moderne stijl is geïnspireerd op (zoals je misschien al verwachtte) de Scandinavische interieurstijl. Recht toe recht aan, maar altijd met een warme en speelse touch. Aan wat voor items je moet denken? Rustige, minimalistische producten die staan voor eenvoud en functionaliteit. Net als onze prachtige James stoelen! Heerlijke comfortabele items die bekleed zijn met rustige pastel tinten, natuurlijke materialen en fijne kwaliteit. Kenmerkend voor Modern: meubels op slanke poten om het geheel ruimtelijk te houden.

Kleurenpalet: pastel, wit, grijs, zwart, hout.

Stijl 3 van Lifa Living: Luxury

De laaste maar zeker niet de minste stijl is Luxury. Denk hierbij aan de wat meer luxe materialen als velvet, velours gecombineerd met prachtige bijzondere kleurtinten en gouden messing details (Poef Daisy). Zachte stoffen en luxe materialen dus. Je ziet het overal in interieurland: velvet materialen. Dit oogt heerlijk luxe, maar altijd met een knipoog naar de moderne tijd. Kenmerkend voor de stijl Luxury is dat alle items op zich enorme eyecatchers lijken te zijn, maar ze ondanks dit opvallend goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. 

Kleurenpalet: antiek roze, goud, olijfgroen, crème, beige, bruin

De stijlen van Lifa Living wachten op je met tal van verrassingen in 2021

Heeft u uw favoriete stijl al gekozen? Welke past het beste bij uw interieur? Laat het ons weten in de comments!
Ondertussen wensen wij bij Lifa Living je een gelukkig nieuwjaar en wachten we in 2021 op je met veel verrassingen voor je interieur!