5 x Last minute kerstcadeau ideeën

5 x Last minute kerstcadeau ideeën

Gepubliceerd door Lifa Living on 23rd Dec 2020

Nog snel een kerstcadeau fixen voor de feestdagen beginnen? Je bent niet de enige. Door de plotselinge lockdown moeten we alles online regelen. Sla je slag met de producten van Lifa Living. Enne, van succes verzekerd! :) 

8719743325319-sfeer-1.jpg

1. Candle Light Mirror Glass

Hoe leuk is dit kerstcadeau? Je blik wordt tot in het oneindige getrokken met deze magic cube light. De 9 kaarsjes weerkaatsen hun licht tegen de spiegels die in een hoek van 90 graden zijn geplaatst. Het resultaat is een adembenemende vorm van sfeerverlichting! Prijs: € 79.94 incl btw.

8720168440518-hr.jpg

2. Plantenbak Violet – Set/2

Deze platenbakken creëren meteen een toffe sfeer in huis, perfect als kerstcadeau dus. Door het metaal heeft de plantenbak op zich al een coole industriële look, waarmee je in een handomdraai een hip sfeertje neerzet. Prijs: € 59.99 incl btw.

anna-spiegeldruppel-2set-sfeer.jpg

3. Druppelspiegel Anna – Set/3

Anna is een spiegel in een druppelvorm en het ideale kerstcadeau. Het gouden metalen randje zorgt voor een chique, maar hippe uitstraling. Anna is elegant en stijlvol en voegt een vleugje luxe toe aan de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Super gaaf cadeau, want deze spiegels komen overal tot hun recht. Prijs: € 59.99 incl btw.

4.jpg

4. Chique Houten Adventskalender

Zo’n bijzonder kerstcadeau heb jij nog nooit gegeven met deze leuke houten Adventskalender. Tel af tot Kerst en ontdek achter elk laatje een nieuw cadeautje. Hoe leuk is dit om te krijgen (en te geven)? Elke dag een speciaal momentje. Hij is gemaakt van zwaar hout met een prachtig motief bovenin. Prijs: € 71.39 incl btw.

5.jpg

5. Glazen tafellamp Albuquerque

Bijzonder kerstcadeau: de Albuquerque tafellamp van glas. De lamp heeft een elegante, bolvormige vorm die een mooie luxe toevoeging is aan elke woonomgeving. Of je de lamp nu naast je bed zet, op een bijzettafel of op je bureau, deze lamp geeft een fijne, warme sfeer af. Prijs: € 59.96 incl btw.

We hopen dat je de producten die we voor je hebben uitgekozen leuk vond. 
Bezoek de Lifa Living-catalogus voor meer inspiratie!